• Laagste prijsgarantie
 • Bekende merken
 • Voor 12:00 uur besteld? volgende werkdag verzonden!
 • Ben je een installateur?

Betaalmethoden

Bij Nova Air kun je op een veilige en betrouwbare manier betalen met Bancontact of iDeal. Beide betaalmethoden zijn gratis voor zowel jou als voor ons.

Bancontact

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Met Bancontact betaal je eenvoudig en snel met je bankkaart. Je hoeft alleen je bankkaartnummer, je pincode en de beveiligingscode van je bankkaart in te voeren.

iDeal

iDeal is de meest populaire betaalmethode in Nederland. Met iDeal betaal je eenvoudig en snel met je bankrekening. Je hoeft alleen je bankrekeningnummer, je gebruikersnaam en je wachtwoord in te voeren.

Hoe betaal ik?

Om te betalen met Bancontact of iDeal, volg je deze stappen:

 1. Vul je gegevens in op de betaalpagina.
 2. Selecteer Bancontact of iDeal als betaalmethode.
 3. Volg de instructies op het scherm.

Veilig betalen

Nova Air gebruikt een veilige betaalomgeving om je betalingen te verwerken. Je gegevens worden versleuteld verzonden, zodat ze niet kunnen worden onderschept door onbevoegden.

Heb je nog vragen over onze betaalmethoden? Neem dan contact met ons op via info@nova-air.be.

Beveiligde betalingsomgeving

Nova Air hecht veel belang aan de veiligheid van je gegevens. Daarom gebruiken wij een beveiligde betaalomgeving om je betalingen te verwerken.

 • SSL-certificaat: Al onze betaalpagina's zijn beveiligd met een SSL-certificaat. Dit betekent dat je gegevens versleuteld worden verzonden, zodat ze niet kunnen worden onderschept door onbevoegden.
 • Klantgegevens: Wij delen je klantgegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de verwerking van je betaling.

Hoe zorg je ervoor dat je klantgegevens veilig zijn?

Je kunt zelf ook bijdragen aan de veiligheid van je klantgegevens door de volgende maatregelen te nemen:

 • Gebruik een sterk wachtwoord: Kies een wachtwoord dat ten minste 12 tekens lang is en een combinatie van letters, cijfers en symbolen bevat.
 • Houd je wachtwoorden geheim: Deel je wachtwoorden niet met anderen.
 • Wees voorzichtig met phishing: Klik niet op links in e-mails of berichten van onbekende afzenders. E-mails afkomstig van Nova Air worden altijd verzonden door een e-mailadres dat eindigt op '@nova-air.be'.

Facturen

Alle facturen van Nova Air ontvang je per e-mail. De facturen worden binnen 7 dagen na het plaatsen van je bestelling verzonden. Daarnaast is het ook mogelijk om de historiek van je bestellingen en bijbehorende facturen te raadplegen in het dashboard van je account.

Nova Air factuurgegevens:

Nova Air
Industrieterrein Kanaal-Noord 1434
3960 Bree
BE0781.402.702