• Laagste prijsgarantie
  • Bekende merken
  • Voor 12:00 uur besteld? volgende werkdag verzonden!
  • Ben je een installateur?

Grote voorraad, scherpe prijzen en snelle service

Nova Air is de klimaatgroothandel met een grote voorraad airconditioningsystemen, toebehoren, installatiemateriaal, warmtepompboilers en gereedschappen. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk de producten vinden die je nodig hebt. Nova Air biedt je scherpe prijzen, waardoor je kan besparen op je investering. Daarnaast staat Nova Air garant voor snelle service. Bestellingen worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Grote voorraad

Je vindt bij Nova Air een breed assortiment airconditioningsystemen, toebehoren, installatiemateriaal, warmtepompboilers en gereedschappen. Zo heb je altijd de keuze uit de beste producten voor jouw behoeften.

Scherpste prijzen

Bij Nova Air betaal je nooit te veel. We bieden scherpe prijzen voor alle producten en diensten. Zo kan jij besparen op je investering in klimaatbeheersing.

Snelle service

Bestellingen worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd. Zo heb je snel je nieuwe airconditioningsysteem of andere producten voor klimaatbeheersing in huis.

Uitgebreide documentatie voor installateurs

Als installateur wil je je werk goed doen. Je wilt ervoor zorgen dat airconditioningsystemen correct worden geïnstalleerd en onderhouden, zodat ze veilig en efficiënt werken.

Nova Air biedt uitgebreide documentatie voor installateurs. Deze documentatie is gratis beschikbaar en bevat alle informatie die je nodig hebt om airconditioningsystemen te installeren en te onderhouden.

De documentatie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Installatiehandleidingen: Deze handleidingen geven stap-voor-stap instructies voor de installatie van airconditioningsystemen.
  • Onderhoudshandleidingen: Deze handleidingen geven instructies voor het onderhoud van airconditioningsystemen.
  • Technische documentatie: Deze documentatie bevat technische informatie over airconditioningsystemen, zoals specificaties, schema's en richtlijnen.

De documentatie is duidelijk en overzichtelijk geschreven, zodat je er gemakkelijk mee kunt werken. De documentatie is ook up-to-date, zodat je altijd de meest recente informatie hebt.

Als installateur ben je verplicht om airconditioningsystemen volgens de geldende wet- en regelgeving te installeren en onderhouden. De documentatie van Nova Air helpt je om aan deze wet- en regelgeving te voldoen.

Weekdeals voor nóg scherpere prijzen

Zoek je een manier om geld te besparen op airconditioningsystemen of andere producten voor klimaatbeheersing? Bekijk dan de weekdeals van Nova Air.

Elke week biedt Nova Air een aantal producten aan tegen extra scherpe prijzen. Deze deals zijn een geweldige manier om te besparen op de aanschaf van nieuwe producten of om je bestaande apparatuur te upgraden.

Om op de hoogte te blijven van de weekdeals van Nova Air, kun je je abonneren op de nieuwsbrief of de website van Nova Air bezoeken.