• Laagste prijsgarantie
  • Bekende merken
  • Voor 12:00 uur besteld? volgende werkdag verzonden!
  • Ben je een installateur?

Garantievoorwaarden

Alle artikelen die Nova Air verkoopt vallen onder de wettelijke garantie van 2 jaar. Dit betekent dat je recht hebt op een gratis vervangonderdeel van een product als het kapot gaat binnen 2 jaar na aankoop. De garantie start vanaf de aankoopdatum en is enkel geldig wanneer het toestel werd geïnstalleerd door een RESCERT-gecertificeerde onderneming.

Wat dekt de garantie?

De garantie dekt alle productiefouten en schade of defecten die ontstaan binnen de 2 jaar, mits het product correct is gebruikt en gebruikt is voor het juiste doel.

Wat valt niet onder de garantie?

  • Gebreken ontstaan door onzorgvuldig gebruik of onjuiste installatie en montage
  • Gebreken die ontstaan zijn later dan 2 jaar na aankoopdatum.

Hoe claim ik mijn garantie?

Als je een product wilt claimen onder de garantie, moet je het volgende doen:

  1. Neem contact op met Nova Air via info@nova-air.be. Vermeld daarbij je persoonlijke gegevens, details over het defect, en voeg foto's van het betreffende toestel en defect toe. je kan ook het garantieformulier onderaan deze pagina invullen.
  2. Nova Air behandelt je garantieaanvraag binnen de 14 werkdagen
  3. Uiterlijk binnen 14 werkdagen na het indienen van je aanvraag ontvang je een reactie waarin wordt aangegeven of je garantieaanvraag is goedgekeurd en welke oplossing wordt voorgesteld.

Meteen een garantie claimen? Via onderstaand formulier kan je rechtstreeks je claim indienen. Nova Air zal je claim zo snel mogelijk behandelen.

1
Je gegevens
2
Details product