• Laagste prijsgarantie
  • Bekende merken
  • Voor 12:00 uur besteld? volgende werkdag verzonden!
  • Ben je een installateur?

Groothandel in airco en HVAC

Vanuit onze vestiging in Bree leveren wij hoogwaardige airconditioningsystemen aan professionals met een RESCERT- of F-gassen certificaat in België en Nederland.

Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de airconditioningbranche. Hierdoor biedt Nova Air een breed scala aan airconditioningsystemen met de nodige expertise. Van eenvoudige tot complexe systemen.

Ons team van ervaren medewerkers staat klaar om je te adviseren bij de keuze van het juiste airconditioningsysteem. Wij zorgen ervoor dat je het juiste systeem krijgt voor de behoeften van je klant.

Nova Air: je partner in airconditioning

Bij Nova Air leveren wij enkel A-merken airconditioningsystemen van LG, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Tosot, Gree en General aan professionals met een RESCERT certificaat. Onze systemen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, ongeacht de situatie.

Welke type airconditioning systeem je ook zoekt, wij hebben het voor je. We leveren single split systemen, multisplit systemen, cassettes, kanaalsystemen, airconditioning zonder buitenunit en mobiele airco's.

Klimaatgroothandel voor België en Nederland

Bij Nova Air zijn wij je partner voor alles wat te maken heeft met klimaatbeheersing. Wij leveren een breed scala aan producten, waaronder:

  • Airconditioningsystemen van de beste merken, zoals LG, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Tosot, Gree en General
  • Toebehoren voor airconditioningsystemen, zoals condenswaterpompen, onderhoudsproducten en accessoires
  • Installatiemateriaal voor airconditioningsystemen, zoals koelleidingen, elektra en montagebalken
  • Warmtepompboilers voor een comfortabele en energiezuinige manier van verwarmen.
  • Gereedschappen voor installatie en onderhoud zoals boren, vacuümpompen, manifolds en pijpsnijders

Wij leveren alles wat je nodig hebt om een comfortabel binnenklimaat te creëren en te installeren. Ons team van ervaren medewerkers staat voor je klaar om je te adviseren bij de keuze van de juiste producten en diensten.

Onze missie

Nova Air is een klimaatgroothandel die zich inzet voor een comfortabel en duurzaam binnenklimaat voor iedereen. Wij leveren een breed scala aan producten en diensten, waaronder airconditioningsystemen, toebehoren, installatiemateriaal, warmtepompboilers en gereedschappen. Wij streven ernaar om onze klanten de beste producten en diensten te bieden, tegen de beste prijs.